Centres

Facilita les comunicacions i simplifica els procediments mitjançant la consolidació de text, web, correu electrònic i paper en una sola i fàcil aplicació.

Professors

Comparteixi moments preciosos i informacions importants amb les famílies sense augmentar la seva càrrega de treball diària.

Famílies

Senti’s més prop dels seus fills mitjançant fotografies, informacions personalitzades i recompenses i tingui la ment en pau amb les notificacions i missatges instantanis.


TOT EN UNA SOLUCIÓ DE COMUNICACIÓ

No hi ha més papers fora de lloc, correus electrònics perduts o missatges de text oblidats.

EL SEU CENTRE MAI SERÀ EL MATEIX

Una solució fàcil d’usar promovent el compromís entre els centres, els professors i els pares ocupats.

Única

Comunica una varietat d’informació a diferents nivells de prioritat a través de missatges instantanis, informes diaris, notificacions i butlletins.

Actuals

Manté a tots al tant dels esdeveniments a l’aula i al centre i assegura que ningú perdi missatges i informacions importants.

Perdurable

Comparteix fotos d’activitats, moments especials i excursions amb els membres de la classe o els pares dels nens de manera individual.

Recompensar

Estimula als nens de manera positiva amb el nostre equip de superherois o les seves pròpies recompenses personalitzades a través d’un sistema d’etiquetes electròniques.

Ecològic

Elimina el paper que ja no és necessari i permet als pares imprimir informació a casa en cas que necessitin còpies impreses.

Automàtic

Segueixi els menjars, les migdiades, els bolquers i tota la informació important.

Interactiu

Mantenga a todos involucrados y dale la capacidad para tener interacciones bidireccionales, así como el mantenimiento de los niños que participan en el proceso.

Eficaç

Estalvia temps en tasques administratives millorant la productivitat i el temps passat amb els nens del centre.

Accessible

Accedeixi a la nostra plataforma mitjançant ordinadors, tablets i smartphones des de qualsevol lloc i a qualsevol horaSegur & Protegit

PROFESSORS I PARES EN EL SABER

LetsShare proporciona una solució que agrada als pares igual que als professors i als administradors escolars. Consolida diverses característiques en una sola aplicació, i substitueix la necessitat de paper, correu electrònic, text, web i altres comunicacions

LetsShare allotja i gestiona de manera segura totes les funcions de IT, perquè pugui estar en funcionament en poques hores, mantenint el focus en el treball crític d’educació i als nostres nens segurs.

Comunicació


400

Somriures per dia

18

Minuts de riures

12

Abraçades al dia

20

Min de lectura/dia


Fàcil d’usar i organitzar

LetsShare pràcticament no requereix capacitació de l’usuari i té una interfície optimitzada per trobar fàcilment seccions i informació.


Mòbil i immediates

LetsShare, està disponible per a professors i pares allà on estiguin. Es pot accedir a la informació en temps real amb un sol clic.


Professional

Presenta una gran imatge professional per als pares i és líder millorant la col·laboració i el compromís al seu mercat.


Multilingües

LetsShare és una empresa internacional amb una comprensió i un compromís amb els requisits multiculturals i multilingües.

PROVA EL NOSTRE CENTRE DEMO

Només has d’introduir la contrasenya per començar

Segura

LetsShare està concebuda de manera que no hi ha identificadors personals del nen i, només un mínim d’informació dels pares s’emmagatzema en aquesta solució empresarial més segura del mercat.


Gran assisténcia al client

L’equip LetsShare es compromet a proporcionar una gran experiència d’usuari i un suport als clients de manera professional.


Actualitzacions automàtiques

Obtingui totes les noves millores i característiques a mesura que estiguin disponibles sense esforços addicionals. I asseguri’s de ser part del nostre cicle de retroalimentació per construir una solució encara més increïble.

ELS NOSTRES VALORS


100

COMPROMÍS

100

COL.LABORACIÓ

100

INNOVACIÓ

100

CREATIVITAT

100

SEGURETAT

100

FAMÍLIA

Amazing Amics

Fer nens motivats i feliços és un joc!


 • All-By-Myself
  AL BY MYSELF
 • Creative-Kris
  CREATIVE KRIS
 • Curious-Caleb
  CURIOUS CALEB
 • Healthy-Harriet
  HEALTHY HARRIET
 • Helpful-Helen
  HELPFUL HELEN
 • Patient-Parker
  PATIENT PARKER
 • Patty-Potty
  PATTY POTTY
 • Polite-Polly
  POLITE POLLY
 • Sharing-Sharon
  SHARING SHARON
 • Sleppy-Freddy
  SLEPPY SAM
 • Tidy-Charles
  TIDY TIM
 • Tuned-Tony
  TUNED IN TONY

SEGUEIXI


EL QUE DIU LA GENT

Com a directora executiva jubilada de centre, he estat la primera a utilitzar aquesta gran eina de comunicació. Em vaig unir a la Junta Assessora, perquè pogués portar la meva experiència experta de nens en l’era digital. Aquesta solució mòbil simplifica tasques al staff fent-los més feliços i més eficients, mentre que els pares participen i estan més satisfets amb els nostres serveis.
Marylin Krinker
Marylin Krinker Directora executiva de guarderies
Com a professora i coordinadora del programa, conec de primera mà l’important que és estar a la mateixa pàgina amb els pares. Ells estan més involucrats quan se senten escoltats i comuniquem amb ells. Com a mare de 5 fills, m’hagués encantat seguir el progrés dels meus fills sense sentir-me com una càrrega per al professor. Em vaig unir a aquesta empresa per fer de l’educació una experiència gratificant per a guarderies, el seu personal, els pares i els nens.
Heather Noreen
Heather Noreen Fundadora
És molt gratificant crear una solució que fa feliços a totes les parts: Professors que optimitzen el seu treball administratiu i tenen més temps per als seus nens, Pares que obtenen més informació sobre els seus fills, Nens que tenen més cura i Directors que aconsegueixin més compromís de totes les parts.
Pierre Bonte
Pierre Bonte CTO
La meva filosofia com a psicòleg infantil, després de molts anys de tractar amb nens i de consulta amb els pares i les escoles, és que tots els nivells de desenvolupament dels nens estan millor desenvolupats quan existeix una comunicació fàcil, eficaç i positiva entre els educadors i els tutors. Estic molt entusiasmada amb l’aplicació LetsShare dissenyada per facilitar aquesta col·laboració, i els beneficis que la nostra propera generació experimentarà a través d’aquesta aliança escola-llar pro-activa i altament positiva.
Jill Jenkins
Jill Jenkins Psicóloga escolar i clínica per a nens

ACTUALITZA EL TEU CENTRE

La nostra solució no requereix cap servidor, ni personal de IT, ni experts en software, ni qualsevol persona que no estigui ja treballant al seu centre. LetsShare allotja i gestiona de manera segura totes les funcions de IT, perquè pugui estar en funcionament en poques hores, mantenint el focus en el treball crític d’educació i als nostres nens segurs.